top of page

Csoportos családállítás
Buzder Brigi

A családállítás a leghatékonyabb problémamegoldó módszer, amit jelenleg ismerek, Bert Hellingernek köszönhetően. A szeretet rendjét állítja vissza az életünkben, ahol sérülés történt, az felszínre kerül és ezáltal megoldódik, optimalizálunk és megszüntetjük a probléma kiváltó okát. A családállításban a családi minták és a generációs sérülések is megértésre és feloldásra kerülhetnek, amik a jelenlegi életedben gátol, és úgy érzed, túlnőtt rajtad a feladat. Gondolhatsz itt a szülő-gyermek viszonyra, párkapcsolati nehézségekre, egészségügyi gondokra, önbizalomhiányra, hivatásbeli problémákra, akármelyik szerepben vagy, a helyzetek és konfliktusok megoldhatók. Három törvény szerint dolgozunk, amik a rendbetételben segítenek, hogy mindenki megbékélve, a saját helyén és szerepében, szabadon, boldogan és könnyedén élhesse az életét.

 

A családállítás csoportosan vagy egyéniben zajlik, ez megbeszéléstől függ, hogy számodra melyik a szimpatikusabb és hasznosabb. Egy állítás megközelítőleg 1,5-2 óra hosszú. A módszer mindkét formában ugyanolyan jól működik, egyéni állítások alkalmával színes papírok segítik a munkát, amik képviselik a megoldandó problémát és helyzetet. A csoportos családállítások alkalmával egy napon maximum 3 embernek az életéért dolgozom, átlagosan 5-10 fő részvételével. Ilyenkor az állítást kérő kívülről nézi, mit jelenít meg a mező, és mit hoz felszínre, a segítők pedig beleállnak a szerepekbe.

 

Jelentkezés menete és árak

Ha úgy érzed, eljött az idő, tenni és változtatni akarsz az életeden, akkor jelentkezz be. Ennek a menete, hogy először egy 1,5 órás önismereti konzultáció keretein belül feltárjuk az aktuális problémákat, elakadásokat, és elkészítem neked a kronobiológia elemzésed, a sorsforgatókönyvedet és egy 7 szimbólumos rajzelemzést is csinálunk. Ezzel az online feltáró konzultációval kezdünk, amelynek egyszeri díja 15.000 forint.

A családállítás napján a arra dolgozunk, amit legerősebben érzel, hogy megoldást kíván, ebben a mező is segíteni fog.

Témahozóként a családállítás díja 25.000 forint.

 

Ha először jársz nálam családállításon, segítőként ingyenesen részt vehetsz, megnézed, megtapasztalod, milyen ez a módszer, a vendégem vagy. Természetesen az állításokba is beállhatsz, hogy megérezd az energiákat.

Ha voltál már nálam, és segítőnek szívesen jössz csoportos állításra, akkor 6.000 forint a hozzájárulásod díja. Tapasztalatból mondom, hogy minden segítő, aki szerepet vállal mások állításiban, a saját életének elakadásait is oldja, azaz mások “farvizén” gyógyul a te életed is.

 

Ha úgy érzed, már pont eléggé fáj, akkor ne halogasd tovább, itt az idő, hogy megoldd a problémákat!

 

Szeretettel várom jelentkezésed!

Picture ideas.jfif
bottom of page