top of page

EMKARA módszerek

Komplex folyamat az Emkarában

A holisztikus módszerek egysége

EMKARA szirmok: Kineziológia, Craniosacralis terápia technikák, Fülakupunktúra,

MeridiM diagnosztika, Kínai asztrológia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Akkor érdemes ezt választanod, ha:

 • Egyáltalán nem ismered a holisztikus módszereket.

 • Ismered egyiket, másikat, de nem tudsz dönteni melyiket válaszd.

 • Szeretnéd megengedni a testednek, hogy saját maga döntsön.

 • Szeretnél átfogó elméleti és gyakorlati segítséget is kapni.

 

Érkezz meg: Első lépésként, mielőtt még elmeséled mivel jöttél, segítek neked picit eltávolodni a külvilág zajaitól, minimálisra csökkenteni az elme kattogását, hogy össze tudj hangolódni a testeddel. Ezzel a csenddel tudod előhívni majd az igazi kérdéseidet, igazi érzelmeidet.

Sokat segítenek ebben az energetikai gyakorlatok, illetve én lézeres fülakupunktúrával is szeretem előidézni a „belső béke” állapotát. Ebben semmi spiri nincs, pusztán a bal agyfélteke túlsúlyát csökkentjük és oldjuk a külvilág okozta feszültséget.

 1. MeridiM mérés: Második lépésként felmérjük a nyugalmi állapotban fennálló energetikai állapotodat a meridiánok mentén.

 2. Fülakupunktúra: Elvégezzük a műszer által felajánlott pontok kezelését a fülön lézeres vagy egyszerhasználatos tűk segítségével. Szükség esetén tartós tűket is elhelyezhetünk.

 3. Beszélgessünk: Na most jöhet a beszélgetés, elmeséled milyen területen, elakadáson szeretnél változást elérni.

 4. Kínai asztrológia: Azt tapasztaltam, hogy csodálatos megértésekkel támogathatja meg a kiválasztott kezelést, ha még előtte bepillantunk ezzel a módszerrel azokra a területekre, ahol problémát érzékelsz.

 

Sokszor tényleg elegendő csak ránézni a képletedre és máris kulcsfontosságú üzenetek jelennek meg, és olyan is van, amikor egy részletesebb elemzés kell a teljes képhez.

 • Kineziológia – alkatfunkció: Abban hiszek, hogy nem véletlenül születünk különböző külső és belső jellegzetességekkel. Hiszem, hogy ezek segítenek életünk területein boldogan, kiegyensúlyozottan élni, életfeladatunkat megtalálni és elvégezni. 

 

 • A kineziológiát segítségül hívva, megnézhetjük nincs-e bármilyen született külső jellegzetességeden blokk, ami stresszhelyzetben rossz döntésekkel, viselkedésmintákkal nehezíti az életedet.

 

 • pl: Állkapcsunk szélessége elárulja kifejezőképességünket, tekintélyünket. Amennyiben ez a terület az átlagnál szélesebb és az illető megsem tudja kihasználni ezeket a tulajdonságait, akkor nagy valószínűséggel blokk áll ezen a jellegzetességén, ami belső feszültséget okozhat nála.  

 • Melyik módszert válasszuk: Végül az objektivitás teljes biztonságával, kizárva az elvárást, a megfelelést, kineziológiával kiteszteljük, hogy melyik módszerrel szeretné a tested meggyógyítani saját magát.

 • Ettől függetlenül természetesen te dönthetsz másképp, hiszen pont erről szól a választás szabadsága.

 

Engedd szabadon MAGad! 

EMKARA szirmok.jpg
bottom of page