top of page
Face.jpg

Kínai asztrológia

Természetgyógyászként főként a hagyományos kínai orvoslás elvei mentén haladok a gyógyulás támogatásában, ezért nálam a kínai asztrológia néhány „cseppje” szinte elengedhetetlen a gyógyulási folyamathoz.  
Sokkal könnyebb ez a folyamat mindkettőnknek, ha picit jobban megismered önMAGad!
Amíg a nyugati asztrológia bolygókkal, fényszögekkel dolgozik, addig a kínai asztrológia, az Univerzum 5 őselemét használja.
FA, TŰZ, FÖLD, FÉM, VÍZ
A kínai asztrológiával beindíthatod magadban az ősemlékezést, és ráhangolódhatsz az elemeid támogató erejére. 

Sok - sok évnyi tapasztalat és önmagam megfigyelése alapján kialakult nézetem szerint a betegségek nagyrészét az okozza, hogy hosszútávon:

-          Nem azt csináljuk, amit szeretnénk (pl: nem tudjuk miben vagyunk jók, vagy nem hisszük el magunkról, hogy valamiben jók lehetünk és abban ki is teljesedhetünk).

-          Nem úgy/azzal élünk, ahogy/akivel szeretnénk. (pl. párkapcsolati problémák, önmagunk sem tudjuk mire vágyunk, vagy nem merjük elhinni, hogy megérdemelhetjük a boldogságot, stb...).

-          Nem ott élünk, ahol szeretnénk. 
A bennünk lévő elemek magyarázatot adhatnak arra, hogy pl. miért vonzódunk annyira a vízhez közeli helyekhez, vagy miért inkább a hegyek között érezzük otthon magunkat. 
Ahelyett, hogy elnyomjuk magunkban ezeket a vágyakat, szembenézhetünk velük, kijelölhetünk magunknak rövid és hosszútávú célokat és belepillanthatunk önMAGunk térképébe, mikor a legideálisabb költöznünk, valami új dologba belevágnunk, vagy leválasztani magunkról olyan körülményeket, amiket kinőttünk és nem szolgálják tovább fejlődésünket.

 

Többek között az alábbi kérdésekkel fordulhatsz hozzánk:

- Miről szól az idei éved?

- Milyen élettervet hoztál magaddal?

- Miben vagy jó? Milyen képességeid vannak, amikről esetleg eddig még nem tudtál?

- Milyen típusú hivatás illik hozzád? Mi az, amivel érdemes foglalkoznod?

- Milyen erősségeid vannak?

- Mire koncentrálj most, minek van itt az ideje? Párkapcsolatnak?

- Válts-e munkahelyet vagy sem?

- Régóta keresed már a nagy Ő-t, de még nem találtad meg. Támogatott-e most energetikailag az életedben a szerelem, a párkapcsolat?

- Mikor támogatott a baba érkezése?

- Milyen típusú tanításokkal kerülhetsz szembe?

 

Szeretettel várunk: 

Szabó Ramóna és Bánhidi Mesi

bottom of page