top of page
Face.jpg

Kínai asztrológia

Amíg a nyugati asztrológia bolygókkal, fényszögekkel dolgozik, addig a kínai asztrológia, az Univerzumban található 5 őselemet használja. A tüzet, a földet, a fémet, a vizet és a fát. A kínai asztrológia azt mutatja meg, hogy milyen típusú elemekből tevődsz össze. Pont annyi elem van benned, ami ahhoz szükséges, hogy az eltervezett életutadat meg tudd valósítani.

Ha azt csinálod, amire születtél, akkor a képletedben megjelenő konstellációkat magas szinten éled meg, boldogság, könnyedség, áramlás, rugalmasság jellemzi napjaidat, ez esetben azt kívánjuk, hogy csak így tovább, élj bátran a képességeiddel és a számodra megnyíló lehetőségekkel!

Ha úgy érzed, egy életterületen elakadtál, akkor asztrológiai megközelítésből, egész biztosan alacsony szinten éled meg a számodra kínálkozó lehetőségeidet! Ne a külvilágot okold, hanem a képleted elemzésével nézzük meg, hogyan tudsz a helyzet megértésével, és egy esetleges nézőpont váltással megoldást találni. Az asztrológus akkor tud választ adni, ha van kérdés!

Többek között az alábbi kérdésekkel fordulhatsz hozzánk:

- Miről szól az idei éved?

- Milyen élettervet hoztál magaddal?

- Miben vagy jó? Milyen képességeid vannak, amikről esetleg eddig még nem tudtál?

- Milyen típusú hivatás illik hozzád? Mi az, amivel érdemes foglalkoznod?

- Milyen erősségeid vannak?

- Mire koncentráljak most, minek van itt az ideje? Párkapcsolatnak?

- Váltsak munkahelyet vagy sem?

- Régóta keresem már a nagy Ő-t, de még nem találtam meg. Támogatott-e most energetikailag az életemben a szerelem, a párkapcsolat?

- Mikor támogatott a baba érkezése?

- Milyen típusú tanításokkal kerülhetsz szembe?

 

Szeretettel várunk! Konzultációs időpont egyeztetése:

Szabó Ramóna és Bánhidi Mesi

Tel.:0630/ 433-0609

emkara@emkara.hu

bottom of page