top of page
logo_white.jpg

 

„Egy kútnak sem tiszte kiáltozni a szomjazók után. Ha önMAGaddal azonos vagy, illatodat, lényedet, lényegedet megérzik, kiknek rád van szükségük. A többieknek máshol van dolguk.

Engedd el azt a képzetet, hogy mindenkit meg kell itatnod. Ez nem így van.

Aki valóban szomjas, keres és talál.

A kút lényege nem az akarat. A kút lényege kútnak lenni. Ennyi, sem több, sem kevesebb. „ /Buddha/

 

Az EMKARA HÁZ önÁLLÓ és önSZERVeződő már most.


Az itt dolgozók csak úgy, mint az egyéni kezelések során, a folyamatban is mindössze közvetítők, akiken keresztül ez a TÉR szabad életre kelve befogadja a hozzáfordulókat, leporolja, megeteti, megitatja testüket, lelkület, szellemüket majd útjára bocsájtja őket egy kis hamuba sült pogácsával.
Aki ide betér, tudnia kell, mi nem megszereljük, összecsavarozzuk, hanem neki is tennie kell a gyógyulásáért, ezért sokszor házifeladatot is adunk. Ezzel építi be az életébe a változást, írja át, fogalmazza át önMAGát.


Elsődlegesen szeretnénk népszerűsíteni a holisztikus / alternatív módszereket. Már egyre többen, de még mindig nem elegen építik be mindennapjaikba ezt a fajta önMAGukkal foglalkozást. Pedig csupán egyetlen dologban különböznek ezek a módszerek a többitől.
Mindhárom szinten, test lélek szellem szintjén hatnak ránk, így nem csupán testi tünetek, szövődmények mentén történik a probléma kezelése.

Rendszeres hétvégi workshopokat, hétközbeni meetupokat fogunk tartani. 
Kezdetben az Emkarában található módszereket mutatjuk be egyesével, majd különböző EGÉSZséggel kapcsolatos témákat boncolgatunk közösen az itt dolgozókkal.

Lehet tőlünk majd az online térben is kérdezni, amely kérdéseket összegyűjtjük és hétről hétre szeretnénk a válaszokból videót, blogot készíteni.

Egyfajta KÖZÖSségi TÉR jelleget képzelünk el itt, a 11 . kerület szívében.

 

Az EMKARA másik, talán még fontosabb küldetése a folyamatban gondolkodás.

 

Az Emkara összes tagja el tud helyezkedni ebben a terápiás folyamatban, így amellett, hogy meghagyjuk a szabad választást a kliensnek, felajánljuk neki a számára legjobban a testéhez és lelkéhez illeszkedő módszert.


Ezzel párhuzamosan a gyógyulási folyamatot megtámogatjuk a megfelelő mozgással, jóga vagy Pilates formájában.

EMKARA visszajelzések

bottom of page