top of page
Keresés

Craniosacralis terápia az arckoponya és fogszabályzás területén

Frissítve: 2023. jún. 17.


🦷👄Fogaink és szájunk területe rendkívül fontos részét képezi szervezetünknek, az arc, száj, állkapocsízület, kemény szájpad funkcionálisan elválaszthatatlanok egymástól.

🫶 Mivel ez a terület kevésbé képes önkorrekcióra, bármely ide érkező fizikai, illetve lelki trauma kihat az összes csontra, ízületre. Szerencsére vannak már holisztikus fogászati központok, ahol az ember nem csupán egy fog, vagy kettő…

❤️A fogszabályzás előtti craniosacralis terápia felszabadítja az állkapocsízületet, illetve a környező kapcsolatokat a feszültségektől, rendellenességektől, így a fogszabályzó nem fixálja le ezeket.

A fogszabályzás utáni kezelés pedig segít újra harmonizálni ezt zónát, elkerülve ezzel a működési zavarokat.

Ha ilyet tapasztalsz, gyere el hozzánk: Fejfájás, légzészavar, migrén, arcüreggyulladás, homloküreg gyulladás, horkolás, obstruktív sleep apnoe, helyi fájdalom, fejet/ arcot ért trauma, állkapocs probléma, arcidegzsába, fogászati trauma, fogszabályzás, szaglás problémák, szemen belül vagy körüli fájdalom, allergia, tartós orrdugulás, szipogás, száj/torok fájdalom, nyálzás, nyelési probléma, túlzott öklendezési reflex, stb.

⚽️🏈Nézd meg ezt a videót (a lényeges rész 2:40’ percnél kezdődik), ami jól szemlélteti, hogy az arcot eltaláló focilabdának milyen hatása van:



"Okleveles természetgyógyász kineziológusként kineziológiával, az EREDETI Craniosacralis terápia elemeivel és Kínai asztrológiával foglalkozom.

Az EREDETI Craniosacralis terápiát oktató Upledger Institute Hungary CST1, CST 2, SER (SomatoEmotional Release), CSP1 (Craniosacralis terápia a gyermekgyógyászatban 1) képzéseket végzett hallgatója vagyok.

31 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page