top of page
Keresés

EMKARA önMAGad központja - Kínai asztrológia

Mit keres a KECSKE és a LÓ az Emkarában?
Azért osztom meg veletek saját példáimon keresztül a kínai asztrológia művészetének csodálatos megéléseit, mert hiszek benne, hogy ha csak egy valakinek kattan be erről bármi a saját életéhez, már elérte célját!


Amióta a kínai asztrológia bekerült az életembe, azóta keresem a választ: Miben rejlik ennek a két állatnak az együttes varázsereje?


Régóta álmodom egy olyan megteremtéséről, aminek központjában az EGÉSZség áll. Arra elég hamar megkaptam a választ, hogy miért kellett ilyen sokat várnom ehhez.

Akkor még nem tudtam, hogy ha szembe akarok menni az árral (energia), akkor az sokkal több időmbe, energiámba, pénzembe, könnyembe fog kerülni, de ezt a tanulást nem lehetett megúszni.


Ezen túl én mindvégig éreztem, hogy kell lennie még valaminek, ami miatt várnom kellett erre a csodára...


Tegnap LÓ nap volt és a kis KECSKE meglelte végre az összefüggést!

Talán az egyik legcsodálatosabb kombinációra világított rá ez a módszer:


A LÓ (imádott párom) + KECSKE (én) egy különleges párost alkot, amit én végig éreztem, de nem tudtam mivel magyarázni.


Az EMKARA születését és azóta is minden egyes pillanatát átitatja ez a varázskapocs, pontosan úgy, ahogy a kínai asztrológia leírja:


LÓ = NAP (férfi minőség, apa). Tetterő, cselekvőkészség.

KECSKE = HOLD (női minőség, anya). Spiritualitás, sugallat.


Ha ez a két állat egy közös cél érdekében így tud összekapcsolódni, akkor az őket megtestesítő két ember a fejlődése szempontjából hatalmas dimenzió ugrást tapasztalhat.


Azonnal összeállt a kép, hiszen tényleg így működünk!!

Ezernyi ötlet, megérzés repked körülöttem, de ez nem elég! Eddig nem volt mellettem senki, aki segíthetett volna ezt anyagba formálni, átültetni a gyakorlatba, racionalizálni!

Csodálatosak ezek a kapcsolatok, ezek a körülöttünk lebegő lehetőségek, amelyekért ha tudjuk, csak felnyúlhatunk a polcra, leemelhetjük és máris a miénk! Mindenkié!


Azért tartom fontosnak ezeket a felismeréseket, mert így a HÁLA érzését jobban megtudjuk élni és további tengernyi csoda érkezésének nyílhatunk meg.


Várunk benneteket sok szeretettel: Szabó Ramóna kínai asztrológus és Bánhidi Mesi
4 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentários


bottom of page