top of page
Keresés

EMKARA - CRANIOSACRALIS TERÁPIA technikák

Frissítve: 2023. jún. 17.
🌸Légy kíváncsi önMAGadra! 🌞Mi zajlik ilyenkor a testedben? Ilyenkor a testedé a főszerep, figyelj az üzeneteire. A gondolatok most pihenhetnek. 🦋A kezelés támogatja, hogy a gerincoszlop és a kötőszöveti rendszer felvegye a saját fiziológiás helyzetét, rendeződjön igénye szerint. Ilyenkor a testedben apró, pici változások indulhatnak el, melyek rendkívül jó hatással vannak szerveidre, központi és perifériás idegrendszeredre, szív – és érrendszeredre, immunrendszeredre. 🌼A koponyacsontok élettani mozgásának biztosításával a gerincvelői folyadék áramlása is rendeződik, a koponyán belüli keringés javul, a membránokban is megszűnik a feszültség. ⚖️A hormonális egyensúly helyre billen, a test kötőszövetes rendszere lazábbá válik, így belső szerveid hatékonyabban működhetnek. 🧠Mi történik veled ilyenkor mentálisan? A vegetatív idegrendszer paraszimpatikus működése fokozódik, ami azonnali nyugalmi helyzetet teremt, melyben stressztűrő képességed is jelentősen javulhat. 💗Milyen érzés neked a terápia? Mi történik a lelkeddel? Mindenkor a te tested irányít. Amikor arra is készen állsz, hogy megkeresd akár jelenlegi problémáid mögött megbújó, régebbi érzelmi elakadásaidat, akkor a gyógyító folyamat alatt kíméletesen, a magad tempójában találkozhatsz velük és fel is oldhatod őket. 👕Hogyan zajlik a kezelés: Kényelmes, laza öltözetben, kezelőágyon hanyatt fekve történik. Miután kényelmesen elhelyezkedsz és becsukod a szemed, légzőgyakorlattal segítek neked a figyelmedet befelé irányítani, ráhangolódni a testedben végbemenő apró kis rezdülésekre, felbukkanó színekre, képekre, érzésekre, érzelmekre. 🦋Ezzel tapasztalatot is szerezhetsz saját öngyógyító képességedről, mely elengedhetetlen a múltbeli traumák káros hatásainak felismeréséhez, majd elengedéséhez. 🦋A kezelés közben engedd a testedet mozdulni, ha szeretne, mert sokszor így talál kivezetést a benne megrekedt feszültség.

🌸Várunk szeretettel:

Megjegyzés:

"Okleveles természetgyógyász kineziológusként kineziológiával, az EREDETI Craniosacralis terápia elemeivel és Kínai asztrológiával foglalkozom.

Az EREDETI Craniosacralis terápiát oktató Upledger Institute Hungary CST1, CST 2, SER (SomatoEmotional Release), CSP1 (Craniosacralis terápia a gyermekgyógyászatban 1) képzéseket végzett hallgatója vagyok.3 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page