top of page
Keresés

EMKARA - KINEZIOLÓGIA💪Izmaink segítségével kapcsolatot teremthetünk hatalmas kapacitású számítógépünkkel, ami nem más, mint maga az agyunk. Állandóan bővülő „adatbázisunkból” lehívhatjuk a szükséges információkat, felderíthetjük a „rendszerbe került hibákat”, „működési zavarokat”.

Mindez csupán egyszerű anatómia, hiszen izmaink testünk kommunikációs rendszerének részei, aktivizálják az ínreflexet, az idegeket és az üzenetek a gerinccsatornába, a gerincvelőbe, majd az agytörzsbe, az agykéregbe futnak. Az agy egy kapcsoló központ, ahol minden információ összefut.

Az agy a beérkezett impulzusokat értelmezi, feldolgozza, és választ küld a kisagyba, amely alapján az izmok cselekednek.

Az izomteszt segítségével tudatos emlékezés nélkül is felderíthetjük azokat az eseményeket, melyek egymásra épülve létrehozták jelenbeli problémánkat.


💪Amikor eljössz hozzánk és elmeséled mivel kapcsolatban szeretnél változást elérni, akkor izom teszt segítségével együtt megkeressük azt az életkort, ahol a lehető legkíméletesebben, mégis hatékonyan ismerheted fel annak a problémádnak múltbeli gyökerét, ami a jelenben is nehézséget okoz neked.


Kiteszteljük azokat a negatív érzelmeket is, melyek még mindig a múlt történéséhez kötnek.


💜Segítünk megkeresni a testedben azt a helyet, ahol ezek az érzelmek fizikai érzetként megjelennek, leválaszthatjuk őket az eseményről, hogy többé már ne legyenek minták, ne legyenek gombok, amik megnyomódhatnak.


🌞A negatív érzések helyére számodra kellemes érzést, érzelmet és szimbólumot helyezünk el a testedben, hogy bármikor előhívhasd, amikor szükséged van rá.


A kitesztelt negatív érzelmek kineziológiai értelemben vett pozitív párjait az izmokon keresztül kommunikálva visszatápláljuk az agyadba és a testedbe, majd megerősítésként haza is viheted őket.


🗝Ezek lesznek a te ÚJ VÁLASZTÁSAID!


Ezzel az új belső párbeszéddel tudatosíthatod magadban, hogy a jelenben már nem kell ugyanúgy érezned, viselkedned.


Ez a múltbeli viselkedési minta akkor, abban a helyzetben segített neked túlélni, de ez már egy új helyzet, egy új érzés és egy ÚJ VÁLASZTÁS!


Ezzel visszaveszed az irányítást saját életed felett!


https://www.emkara.hu/idopontfoglalas


0 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page