top of page
Keresés

EMKARA - Life Map

Frissítve: 2023. máj. 24.Természetgyógyászként főként a hagyományos kínai orvoslás elvei mentén haladok a gyógyulás támogatásában, ezért nálam a kínai asztrológia néhány „cseppje” szinte elengedhetetlen a folyamathoz. Amíg a nyugati asztrológia bolygókkal, fényszögekkel dolgozik, addig a kínai asztrológia az Univerzum 5 őselemét használja.

FA, TŰZ, FÖLD, FÉM, VÍZ

A saját elemeidet látva beindul az ŐSEMLÉKEZÉS!


Hangolódj rá a benned élő TERMÉSZET támogató erejére!


Milyen természeti erők munkálkodnak benned? Minden életterület más és más kölcsönhatást rejthet. Nálad mi az üzenet?


​Sok évnyi tapasztalat és önmagam megfigyelése alapján kialakult nézetem szerint a betegségek nagyrészét az okozza, hogy hosszútávon:


- Nem azt csináljuk, amit szeretnénk (pl: nem tudjuk miben vagyunk jók, vagy nem hisszük el magunkról, hogy valamiben jók lehetünk és abban ki is teljesedhetünk...).

- Nem úgy/azzal élünk, ahogy/akivel szeretnénk. (pl. párkapcsolati problémák, önmagunk sem tudjuk mire vágyunk, vagy nem merjük elhinni, hogy megérdemelhetjük a boldogságot...).

- Nem ott élünk, ahol szeretnénk. A bennünk lévő elemek magyarázatot adhatnak arra, hogy pl. miért vonzódunk annyira a vízhez közeli helyekhez, vagy miért inkább a hegyek között érezzük otthon magunkat.

Ahelyett, hogy elnyomjuk magunkban ezeket a vágyakat, szembenézhetünk velük, kijelölhetünk magunknak rövid és hosszútávú célokat és belepillanthatunk önMAGunk térképébe, mikor a legideálisabb költöznünk, valami új dologba kezdenünk, vagy leválasztani magunkról olyan körülményeket, melyeket már kinőttünk és nem szolgálják tovább fejlődésünket.


Sok szeretettel várunk egy bepillantásra, vagy egy részletes elemzésre:

Szabó Ramóna és Bánhidi Emese5 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page