top of page
Keresés

EMKARRIER

Hogyan lehetek anyagilag sikeresebb, úgy, hogy közben azt csinálom, amit szeretek?


Igen ez egy eléggé elcsépelt kérdés, de talán pont azért, mert mindannyian erre keressük a választ....


Amellett, hogy mindenkinél létezik legalább egy fő életprogram, ránézhetsz arra is, hogy a pénzzel kapcsolatosan téged milyen stratégia vezethet sikerre!


Itt NEM ahoz kapod meg a kulcsot, hogy mikor, hol, miből fogsz tudni meggazdagodni!


De!


Segít felismerni saját karakterisztikai csapdáidat, melyek lassítanak és távol tartanak az anyagi jóléttől!


Megmutatja a lehetőségeidet a cél könnyedebb és hatékonyabb eléréséhez!


Több évig dolgoztam HR területen, így sikerült némi tapasztalatot szereznem a kiválasztás területén is. 🔍Valamit mindig hiányoltam a fejvadászok és szakmai vezetők által alaposan megszűrt rendszerben. ➕Pont azt a pluszt, ami a kiválasztó és a kiválasztott számára is a legnagyobb megelégedettség forrása, ami magának az embernek a munkához való kapcsolata. 🌸Abban hiszünk, hogy a munka nem csak munka, hanem ennél sokkal több. 😲Sokszor van olyan, hogy a jelölt minden szempontból a legjobb választásnak tűnik, egy valamire azonban senki sem gondol.... 🤔Jó tudni, hogy életünk minimum 10 évente fordulóponthoz érkezik, ahol akár teljesen megváltozhat a munkához való hozzáállásunk is. ✍️Elképzelhető, hogy amikor jelentkeztünk egy pozícióra éppen egy olyan időszakban voltunk, ahol a remek elemző képességünket, precizitásunkat, szabálykövetésünket tudtuk kamatoztatni. 😲Majd észrevesszük magunkon, hogy megváltoztunk. 🏃‍♀️Már nem tudunk nyolc órából hatot íróasztal mellett tölteni és más dolgok kezdenek el foglalkoztatni minket.

😲Az alaposság helyett az összefüggések felülről meglátása lesz inkább az erősségünk.

🤷‍♀️Egyik nap a főnökünk odajön hozzánk és azt mondja: „Mi történik veled?‍ Eddig pontosan követted az utasításaimat, mostanában viszont spontán ötleteket találok tőled az email fiókomban arról, mit lehetne máshogy csinálni. 🤷‍♀️Eddig nem találtam hibát a munkádban, azonban hetek óta többször kellett javítanom az általad leadott adatokat. 🤷‍♀️Amikor jövök, sosem vagy a helyeden. 🤷‍♀️Régebben úgy kellett kidobni az irodából este 9 – kor, mostanában pontban 16.30-kor felpattansz. " ❓Ha szeretnéd tudni a jelenlegi életszakaszod erőit, lehetőségeit.

Amikor nem tudod, váltsál - e, vagy inkább a jelenlegi munkahelyeden fejlődj.

Szeretnél ránézni a teljes életutadra, merre halad az életed, mibe fektess energiát, pénzt, tudást.

Úgy érzed semmihez sincs kedved, kiégtél, nem tud motiválni semmi és senki, megrekedtél. Úgy érzed nem tudod kihasználni az erődet, képességeidet.

Nem tudod milyen erőket kaptál, milyen irányba indulj tovább.

Gyermeked pályaválasztás előtt áll és a benne rejlő lehetőségekről szeretnél komplex képet kapni ahhoz, hogy igazán tudj neki segíteni a boldog felnőtt létének megalapozásához.

Nem érzed jól magad a munkatársaid között és szeretnéd megérteni, miért van ez.

Megerősítést szeretnél arra, hogy jó helyen vagy-e éppen?

Ha érdekel mit tudsz most megtenni és hogyan ahhoz, hogy a jövőt élvezettel építsd, akkor gyere el hozzánk és kérdezz! 🌸A módszerről röviden: Bevallom nem sok időt áldoztam a különféle személyiség - viselkedéselemző - kompetencia alapú tesztek tanulmányozásának, ezért nem is szeretném és nem is tisztem összehasonlítani ezeket az általunk használt módszerrel. Ez a fantasztikusan összetett elemzési módszer az általunk tanultak ötvözéséből született és 2 alapköve van: 1. Nem kategorizál. 2. Csak az erősségek oszlop létezik benne! Nem a személyiség gyenge pontjaira, hanem kizárólag a benned rejlő lehetőségek tárházára világít rá.
1 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page