top of page
Keresés

Komplex folyamat az Emkarában

Frissítve: 2023. ápr. 26.

A holisztikus módszerek egységeEMKARA szirmok: Kineziológia, Craniosacralis terápia technikák, Fülakupunktúra, MeridiM diagnosztika, Kínai asztrológia


Akkor érdemes ezt választanod, ha:

  • Egyáltalán nem ismered a holisztikus módszereket.

  • Ismered egyiket, másikat, de nem tudsz dönteni melyiket válaszd.

  • Szeretnéd megengedni a testednek, hogy saját maga döntsön.

  • Szeretnél átfogó elméleti és gyakorlati segítséget is kapni.


1. Érkezz meg: Első lépésként, mielőtt még elmeséled mivel jöttél, segítek neked picit eltávolodni a külvilág zajaitól, minimálisra csökkenteni az elme kattogását, hogy össze tudj hangolódni a testeddel. Ezzel a csenddel tudod előhívni majd az igazi kérdéseidet, igazi érzelmeidet.

Sokat segítenek ebben az energetikai gyakorlatok, illetve én lézeres fülakupunktúrával is szeretem előidézni a „belső béke” állapotát. Ebben semmi spiri nincs, pusztán a bal agyfélteke túlsúlyát csökkentjük és oldjuk a külvilág okozta feszültséget.

Időtartam: 10 perc

2. MeridiM mérés: Második lépésként felmérjük a nyugalmi állapotban fennálló energetikai állapotodat a meridiánok mentén. Egész szervezeted működését, testi -lelki -szellemi folyamataidat a benned lévő energiakeringés határozza meg.

A tudomány mai színvonalának megfelelően, a pulzus- és nyelvdiagnosztikát kiváltottuk objektív mérőeszközzel, így a MeriDiM® műszer segítségével képileg jelenítjük meg az energetikai folyamatokat. Az akupunktúra elmélete szerint, a meridiánok energetikai kiegyensúlyozatlansága, az energetikai elakadások (blokkok) egészségügyi problémákhoz, fájdalomhoz és betegséghez vezetnek.

Ez a mérés teljesen fájdalmatlan. Ilyenkor mindkét kezed és mindkét lábad ujjaihoz csupán hozzáérintem a műszert, mely azonnal megjeleníti az eredményt.

Időtartam: kb 15 perc

3. Lézeres fülakupunktúra:

Amennyiben a MeridiM eszköz mutatott nekünk bárhol olyan pontot/pontokat, ahol az energiakeringés nem kiegyensúlyozott, akkor azt/azokat a pontot/pontokat lézeres akupunktúrás műszerrel (teljesen fájdalmatlan) kezelem. Az energetikai blokkok oldásával az optimális egyensúly a meridiánokban, ezáltal fizikai, testi és lelki, azaz holisztikus módon a szervezet egyensúlyi állapota is visszaáll.

Ez a pár perc, visszaállítva ezt az egyensúlyt, felkészít téged a szükséges kezelés/ek lehető legkönnyedebb, leghatékonyabb befogadására a tartós EGÉSZ-séged érdekében.

Időtartam: kb 15 perc

4. Beszélgessünk: Na most jöhet a beszélgetés, elmeséled milyen területen, elakadáson szeretnél változást elérni.

Időtartam: kb 20 perc

5. Kínai asztrológia: Azt tapasztaltam, hogy csodálatos megértésekkel támogathatja meg a kiválasztott kezelést, ha még előtte bepillantunk ezzel a módszerrel azokra a területekre, ahol problémát érzékelsz.

Sokszor tényleg elegendő csak ránézni a képletedre és máris kulcsfontosságú üzenetek jelennek meg, és olyan is van, amikor egy részletesebb elemzés kell a teljes képhez.

Természetgyógyászként főként a hagyományos kínai orvoslás elvei mentén haladok a gyógyulás támogatásában, ezért nálam a kínai asztrológia néhány „cseppje” szinte elengedhetetlen ehhez a folyamathoz.

Amíg a nyugati asztrológia bolygókkal, fényszögekkel dolgozik, addig a kínai asztrológia, az Univerzumban található 5 őselemet használja. A tüzet, a földet, a fémet, a vizet és a fát.

A kínai asztrológia azt mutatja meg, hogy milyen típusú elemekből tevődsz össze. Pont annyi elem van benned, ami ahhoz szükséges, hogy az eltervezett életutadat meg tudd valósítani.

Sokkal könnyebb ez a folyamat mindkettőnknek, ha picit jobban megismered önMAGad!

Sok sok évnyi tapasztalat, önmagam megfigyelése alapján kialakult véleményem szerint a betegségek nagyrésze azért alakul ki, mert hosszútávon:

- Nem azt csináljuk, amit szeretnénk (pl: nem tudjuk miben vagyunk jók, vagy nem hisszük el magunkról, hogy valamiben jók lehetünk és abban ki is teljesedhetünk).

- Nem úgy élünk, ahogy szeretnénk (pl. párkapcsolati problémák, önmagunk sem tudjuk mire vágyunk, vagy nem merjük elhinni, hogy megérdemelhetjük a boldogságot).

- Nem ott élünk, ahol szeretnénk (pl. a bennünk lévő elemek megmagyarázhatják, hogy miért vonzódunk annyira a vízhez közeli helyekhez. Ahelyett, hogy elnyomjuk magunkban ezeket a vágyakat, kijelölhetünk magunknak rövid és hosszútávú célokat. )

​Ha azt csinálod, amire születtél, akkor boldogság, könnyedség, áramlás, rugalmasság jellemzi napjaidat, melyben nincs helye a FÉL-elemnek, csakis az EGÉSZ-ségnek!

időtartam: kb: 15 perc

​6. Kineziológia – alkatfunkció: Abban hiszek, hogy nem véletlenül születünk különböző külső és belső jellegzetességekkel. Hiszem, hogy ezek segítenek életünk területein boldogan, kiegyensúlyozottan élni, életfeladatunkat megtalálni és elvégezni.

A kineziológiát segítségül hívva, megnézhetjük nincs-e bármilyen született külső jellegzetességeden blokk, ami stresszhelyzetben rossz döntésekkel, viselkedésmintákkal nehezíti az életedet.

pl: Állkapcsunk szélessége elárulja kifejezőképességünket, tekintélyünket. Amennyiben ez a terület az átlagnál szélesebb és az illető megsem tudja kihasználni ezeket a tulajdonságait, akkor nagy valószínűséggel blokk áll ezen a jellegzetességén, ami belső feszültséget okozhat nála. Időtartam: 10 perc

7. ​Melyik módszert válasszuk: Végül az objektivitás teljes biztonságával, kizárva az elvárást, a megfelelést, kineziológiával kiteszteljük, hogy melyik módszerrel szeretné a tested meggyógyítani saját magát. Időtartam: 5 perc

Ettől függetlenül természetesen te dönthetsz másképp, hiszen pont erről szól a választás szabadsága.


Engedd szabadon MAGad!2 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentários


bottom of page