top of page
Keresés

MEGFELELÉSI KÉNYSZER

Feladatod van vele, vagy trauma okozza?Amikor valaki ezzel az elakadással érkezik hozzánk, akkor Kínai asztrológiával általában ránézünk arra, hogy kapott -e olyan személyiségjegyeket, melyekkel az alkalmazkodást, diplomáciát, békéltetést, rugalmasságot, kompromisszumkészséget magas szinten művelheti.


Ha igen, akkor azt jelenti, hogy feladata van vele, de nem úgy, hogy TÚLHÚZZA és mindenkinek meg akar felelni! Nem úgy, hogy túlságosan alkalmazkodik és kiengedi saját kezéből a saját életének irányítását.

Csupán azzal, hogy rámutatunk a feladatra és a magas szintű megélésre, el is indulhat a személyiségfejlődési folyamat, mellyel ki tud jönni az olyan helyzetekből, ami nem teszi boldoggá. Önmagát választja!


Ha nincs ilyen elem a képletben, akkor nagy valószínűséggel sérülés, beakadt minta, hitrendszer okozza a kényszeres megfelelést.

Ekkor elkezdjük oldani a testben rekedt, általában érzelmi töltetű feszültségeket craniosacralis terápia technikával, kineziológiával, meditációval.

Lekerülnek az álarcok, a pajzsok és elkezdődik az igazi összekapcsolódás.

Az elején lehetnek nem könnyű pillanatok…. de, ha tudatosítjuk, hogy csakis az kerül a felszínre, ami egyébként is ott van…. legbelül…úgy sokkal könnyebb…

Legalábbis nekünk bevált. Próbáld ki te is…


Olyan, mint amikor nagytakarításnál elhúzzuk a szekrényt is a faltól és előkerülnek a porcicák, pókhálók…. belőlünk…..

Előbb – utóbb el kell húzni a szekrényt…


Persze van olyan is, amikor a kettő kombinációja áll fenn és amellett, hogy feladatunk van vele, még rápakoltunk sérüléseket is.


Mindkét irány csodálatosan emeli az önbizalomat, így egyre jobban tudunk és akarunk részt venni saját életünkben.https://www.emkara.hu/idopontfoglalas

0 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page