top of page

Szabó Rami

Szabó Ramóna vagyok. 10 éve foglalkozom az endometriózis kialakulásával kapcsolatos okokkal, saját életemben megfigyelt, megtapasztalt, felismeréseimen keresztül.

2006-ban a kezembe adták az Orvostudomány a feje tetején (És ha mégis igaza van Hamer doktornak?) című könyvet, ami akkor még nem igazán keltette fel érdeklődésemet, így felkerült a könyvespolcra a többi könyv közé. Hat évvel később alhasi panaszokkal endometriózist diagnosztizáltak nálam. Átesve a műtéten, életemet a régi kerékvágásban, az akkori berögződéseim, hiedelmeim mintájára folytattam. Majd pontosan egy évre rá újból visszatértek panaszaim, a diagnózist újból felál lították. Azonban útban hazafelé a nőgyógyásztól, magamba roskadva, nagyon mélyen jártam. Szinte megszűnt a külvilág és egy belső hang zakatolt szüntelenül és egyre hangosabban: ’meg tudsz gyógyulni, meg tudod oldani, meg tudsz gyógyulni’.

 

E pillanattól kezdve szüntelenül kutattam a válaszokat felmerült kérdéseimre, s az okokat a miértekre, egészségem visszanyerése érdekében. Egy napon "véletlenül" a kezembe akadt a hét évvel ezelőtt polcra tett könyv, ezúttal egy szuszra kiolvastam, s felcsillant a remény a gyógyulásom felé vezető úthoz. Rátaláltam egy önismereti módszerre is, a Recall Healingre, amely további kapukat nyitott meg. A Germán Gyógytudomány és a Recall Healing által tapasztalt felismerések a testi tünetekkel kapcsolatos megértést és ennek következtében a megnyugvás és biztonság érzését adták nekem és nem utolsó sorban FÉLelmeim megszűnését.

 

Dr. med. Ryke Geerd Hamer munkásságához fűződő természettudomány, a Germán Gyógytudomány és Dr. Gilbert Renaud által kidolgozott, elváltozások mögött meghúzódó érzelmi konfliktusokat feltáró önismereti módszer a Recall Healing segítségével mutatom be, a már 10 éve tartó felismeréseimet és megfigyeléseimet az endometriózisról.

 

Egy csipetnyi Source Memory Healinggel, azaz a trauma forrásemlékét gyógyító, átíró meditációval is megfűszerezem ezt a találkozót, amit Szilasi Mártitól tanultam. Valamint a Kínai asztrológiát is segítségül hívom, a saját életemből egy-egy állást kiragadva és elemezve, a megértés elmélyítéséhez és a nézőpontunk átfordításához.

 

A szándékom az, hogy a testi tünetek kialakulása mögött meghúzódó lelki okok megértésével helyreállítsuk azt a tudatállapotot, amely a befogadó, értékes, szerethető, hasznos, termékeny, kreatív érték-rend-tudatot, minőségi jóllétet, az EGÉSZséget képviseli.

bottom of page