top of page
Image by Juli Kosolapova

EMKARRIER

Hogyan lehetek anyagilag sikeresebb úgy, hogy még szeretem is azt, amit csinálok? 
Ez milyen elcsépelt mondat.... Talán pont azért, mert mindannyian erre keressük a választ...

  

Hivatásunkban megélt minden egyes pillanat elválaszthatatlan önMAGunktól. 

 Ha munkánkban ki tudunk teljesedni, szabadon szárnyalva, felszínre engedve szuperképességeinket, szupererőnket, akkor önMAGunkat visszük haza, nem pedig gondjainkat, fáradtságunkat, hatást gyakorolva ezzel egész családunk dinamikájára.

Gyermekeink lássák meg általunk, hogy azok lehetnek, amik csak akarnak lenni! 

Érezzék meg azt az erőt, ahogy saját kezünkbe vesszük az irányítást, megtalálva önMAGunkat a munkában is, hogy félelmek, negatív minták helyett szárnyakat, bizalmat, önbizalmat kaphassanak  útravalóul.

Bánhidi Emese vagyok, az EMKARA megálmodója.
Mindhárom gyermekem maximálisan támogatott az elejétől fogva a küldetésemben, hiszen látták rajtam,
mennyire boldoggá tesz akár már maga a tudat, hogy egyszer elérem a célom. 

Miattuk sem adhattam fel, mert kell, hogy lássák, a hit, a kitartás, a szeretet, a tanulás, a tiszta szándék
meghozza gyümölcsét és lehet belőlünk bármi, amiről álmodunk.

Mit tanultak volna belőle, ha feladom? Nem érdemes kitűzni a célt, nem érdemes belefektetni erőt, energiát, pénzt, mert az akarat, a hit, az őszinte szeretet nem győzhet?

Nem adtam fel, önMAGam mintáját adom nekik, mert hiszem, hogy ez értékes útravaló a jövőjükre nézve!

Így született meg az EMKARA....

Cégeknek, vezetőknek:

Több évig dolgoztam HR területen, ahol sikerült tapasztalatot szereznem a kiválasztás területén is.

Valamit mindig hiányoltam a fejvadászok és szakmai vezetők által alaposan megszűrt rendszerben, ezért ha adódott rá lehetőségem,  saját magam belevittem valami mást is ezekbe az interjúkba ....

Pont azt a pluszt, ami a kiválasztó és a kiválasztott számára is a legnagyobb megelégedettség forrása, ami magának az embernek a munkához való kapcsolata, mert abban hiszünk, hogy a munka nem csak munka, hanem ennél sokkal több....     

Sokszor van olyan, hogy a jelölt minden szempontból a legjobb választásnak tűnik, egy valamire azonban senki sem gondol.

Életünk minimum 10 évente fordulóponthoz érkezik, ahol akár teljesen megváltozhat az ember munkához való hozzáállása is.

Lehet, hogy akit ma felvennénk egy főként elemzési munkakörbe, ahol riportokat és adminisztrációs feladatokat kellene ellátnia, most még nagyon alapos, precíz és tud a munkaállomásán ülve akár 6 órát is egy helyben tölteni.

Azonban élete beérkezhet egy olyan szakaszba, ahol ezen képességek helyét átveszi egy olyan minőség, amivel jobban szereti a szellemi vagy fizikai szabadságot, nem az alaposság, hanem az összefüggések felülről meglátása lesz inkább az erőssége.

- Ha főnökként szeretnéd kiválasztani hosszútávra a legjobb embert egy bizonyos pozícióra.

- Ha tudatosan szeretnél összerakni egy szuper csapatot, és tudni szeretnéd milyen emberekkel vedd körbe magad, ki kivel tud jól együtt dolgozni a siker érdekében.

- Ha szeretnéd megérteni a beosztottjaid igazi motivációját.

- Ha kipróbálnál egy újfajta üzleti modellt, ami mindkét fél számára elégedettséget hoz.

A módszerről röviden: Bevallom nem sok időt áldoztam a különféle személyiség - viselkedéselemző - kompetencia alapú tesztek tanulmányozásának, ezért nem is szeretném és nem is tisztem összehasonlítani ezeket az általunk használt módszerrel. 

Ez a fantasztikusan összetett elemzési módszer az általam tanultak ötvözéséből született és 2 alapköve van:

1. Nem kategorizál.

2. Csak az erősségek oszlop létezik benne! Nem a személyiség gyenge pontjaira, hanem kizárólag az egyénben rejlő lehetőségek tárházára világít rá.

bottom of page