top of page
Névtelen terv (1).jpg

Craniosacralis terápia technika

Tudatos lélekmunka a nemtudatos elménkkel az öngyógyulásért, önfelismerésért, önmegvalósításért és önfejlesztésért!

Ezzel a módszerrel KÉPesek vagyunk belenézni önmagunkba, és KÉPesek vagyunk megalkotni a vágyott világunkat!

A terápia pozitív hatást gyakorol a központi és perifériás idegrendszerünkre, a szív – és érrendszerünkre, immunrendszerünkre,
különböző szerveinkre, testnedvekre és testünk energiarendszerére is.
Általánosságban javítja életminőségünket és segít konkrét betegségek, problémák kezelésében is.
Serkenti szervezetünk öngyógyító mechanizmusát, csökkenti a stresszt, javítja immunrendszerünk működését.

 

Amikor magunkon dolgozunk, megváltozik minden. Megváltozik a saját világunk és a körülöttünk lévő világ is.

Az elménk nem tudatos része képekben kommunikál és ha figyelünk ezekre a képekre sokkal könnyebb megismernünk a bennünk zajló folyamatokat, a folyamatok szereplőit, saját magunk belső karaktereit, ellenállásainkat, hitrendszereinket, rögzült viselkedés mintáinkat.

 

Sok hîres tudós használta a képek és rajzok erejèt arra, hogy összeismertesse a hozzáfordulót a jelenlegi belső világaival és kitisztítsa
a múlt otthagyott darabkáit. Sokszor még akkor is őrizzük ezeket, amikor már nem tudunk tőlük lélegezni, előre menni, célokat kitűzni és megvalósítani. Megvalósítani önMAGunkat!


Megjegyzés: "Okleveles természetgyógyász kineziológusként kineziológiával, az EREDETI Craniosacralis terápia elemeivel és Kínai asztrológiával foglalkozom. Az EREDETI Craniosacralis terápiát oktató Upledger Institute Hungary CST1, CST 2, SER (SomatoEmotional Release), SERTIP, CSP1 (Craniosacralis terápia a gyermekgyógyászatban 1) képzéseket végzett hallgatója vagyok.

bottom of page