top of page
Keresés

Öngyógyító csomag


Craniosacralis terápia technikák 🌸 Kineziológia 🌸 Kínai asztrológia

🍁Teljes testi-lelki-szellemi transzformáció

A kőkemény falak sokkal sérülékenyebbek, mint a rugalmasak…

Hogyan építsünk falak helyett rugalmas határvonalakat önMAGunkért?


Ki tudunk -e állni magunkért úgy, hogy azzal nem bántjuk szándékosan a másikat?

Tudunk-e különbséget tenni az önzőség és aközött, amikor céljainkért másokon gázolunk át?

Persze belénk nevelték, hogy ne legyünk önzőek! Mi is a NEM önzőség? Ha mindenkit és mindent magunk elé engedünk a sorban? Önzőség a saját életünkben önmagunk igényeit kielégíteni?


Az egyik véglet, amikor nem tudunk nemet mondani, nem akarunk megbántani, inkább végletekig alkalmazkodunk, de ebben végül testünk meghúzza a határt… ha megvárjuk…

A másik véglet, amikor kőkemény falakat építünk, így a rossz és a jó is kívül marad. Ezt sem tudja végtelenségig tolerálni testünk…

.

Azt hiszem azok a határvonalak, melyeket nem húzunk meg a külvilágban önmagunk boldogsága érdekében, azok egytől egyig a testünkben lesznek meghúzva.


Sok apró köröcskét rajzolgatunk a testünkben, lelkünkben, így különülünk el végül saját céljainktól, vágyainktól, önmagunk EGÉSZségétől.


A Craniosacralis terápia technika és a kineziológia támogathat minket a testünkben megrajzolt határok feloldásában. Így lehetünk szabadok, felszabadultak, könnyedek és határtalanul EGÉSZ-ek.


Közben a Kínai asztrológia kirajzolja önMAGunk varázs térképét. Ezzel az önismereti utazással lehetünk onnantól kezdve tudatosan jelen saját életünkben.


Segít hamarabb, határozottabban, de mégis könnyedén meghúzni saját határainkat úgy, hogy közben mindvégig tisztában lehetünk azzal, mi az ártás és mi az, ami már a másiknak feladat….


A csomag tartalmaz:

• 3 alkalom Craniosacralis terápia technikák kezelést (42.000 Ft.),

• 2 alkalom Kineziológia kezelést (30.000 Ft.),

• 2 alkalom Life Map - kínai asztrológia konzultációt (26.000 Ft.).

Ár: 98.000 Ft. helyett 58.000 Ft.


4 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page